Studio Gimlin  Stockholm  

 

   Hej och grattis till din graviditet !

Att fototografera magen i dess ovanliga form, är verkligen ett minne för livet.


Min ateljé ligger centralt i Stockholm, Hornsgatan 87 vid Zinkensdamm

Förrutom att ta fina gravidbilder, är jag riktigt duktig på att fotografera barn.

Se gärna hemsidan för barnfotografi  www.barnfotograf.se


Välkomna David Gimlin

                                                                                 

Gravida erbjudanden kvinna man familj Foto pregnant.nu

Om Fotograf David Gimlin

 
Med föräldrar som fotografer har David vandrat in i sitt yrke sedan barnsben. Han blev upplärd i sina föräldrars studio, där han började med att arbeta i mörkrummet, kopiera bröllopsfoton och porträtt. Gimlin Studios är i dag den äldsta verksamma fotoateljén i Gävle.


1988 började David att arbeta som porträttfotograf. Några år senare fick han bekräftelse på sina kunskaper då han vann AGFA:s internationella tävling ”Face to face”. Sedan dess har det blivit flera medaljer samt omnämnelser i press och radio. David har genom åren vidareutvecklat sitt porträttfotografi med studier, huvudsakligen i USA.


David växte upp med hästar och tävlade i hoppning nationellt och internationellt. Men när han flyttade till Stockholm 1991 för att öppna sin egen ateljé, lämnade han sin häst och började istället dansa tango. Tangon utvecklar dansarens lyhördhet inför mötet. I Davids porträttfoton finns mötet. Han framkallar känslan - med barnet eller mellan den blivande fadern, mamman och den gravida magen.  Fångar skenet mellan en nybliven far och hans son.


”Det är inte bara studioljussättning och komposition jag arbetar med. När jag fotograferar söker jag ofta efter motsatsförhållanden, egenskaper som kan ge just den kontrastverkan som finns hos en speciell personlighet.”


”Jag har ett speciellt förhållande till kopieringen och lägger stor vikt vid papperskvalitet. Men det är inte bara papprets lyster det handlar om utan även färgbeständighet, hållbarheten är över 100 år.